Teamleider Productie / Cleanroom

Teamleider Productie / Cleanroom (Full time)

De rol

Jij bent primair verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de cleanroom en jouw team, bestaand uit circa 10 collega’s. Daarnaast bevindt Hegin Metalfinishing bv. zich in een transitie. Er zijn ambitieuze groeiplannen en plannen voor uitbreiding en de introductie van nieuwe technieken. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Je werkt hierbij nauw samen met de productiemanager van de oppervlaktebehandelingen en met de directeur. 

Processen

Onder jouw aansturing verlopen de processen in de cleanroom efficiënt, accuraat en gestructureerd. Er gelden strikte protocollen die opgevolgd moeten worden. Jij ziet erop toe dat deze opgevolgd worden en er gedisciplineerd gewerkt wordt. Jij zorgt dat procedures up-to-date zijn en vertaalt specificaties van klanten en normeringen naar praktische werkomschrijvingen. 

Een aanzienlijk deel van de tijd ben je op de afdeling aanwezig om prioriteiten te stellen, de werkzaamheden efficiënt te plannen en overzicht te houden. Steeds zoek je naar de juiste balans tussen kwaliteit en snelheid. Je zorgt dat mensen efficiënt kunnen werken o.a. door te zorgen dat materialen beschikbaar zijn. Je stemt dagelijks af met het bedrijfsbureau over de productieplanning.

Groeiplannen

Er zijn ambitieuze groeiplannen, inclusief uitbreiding van de cleanroom en productiefaciliteiten. Jij bent nauw betrokken bij deze plannen en denkt mee over het optimaal inrichten en in gebruik nemen van de nieuwe setting. Ook ben je betrokken bij de introductie van nieuwe technieken en methodes als bijvoorbeeld Grade 2 (Cleanroom), LEAN, 5S en continu verbeteren.

Aansturing

Je creëert een betrokken, gemotiveerd team door helder te communiceren. Je introduceert een gestructureerd werkoverleg en informeert mensen over wat er speelt. Er is behoefte aan duidelijkheid en structuur en dat is wat jij kunt bieden. Onder jouw leiding weten mensen wat er van ze verwacht wordt en houden ze zich aan de procedures. Indien nodig spreek je mensen aan op hun gedrag op een opbouwende, maar duidelijke manier.

Je zorgt dat nieuwe collega’s juist worden ingewerkt door de tijd te nemen om hen goede uitleg te geven en mee te laten draaien met een ervaren collega. In overleg met de Manager Operations zorg je voor voldoende bezetting op de afdeling, door inzet van collega’s van andere afdelingen of d.t.v Hoofd HRM via een extern wervingsbureau. Ook voer je ontwikkelingsgesprekken met de mensen in jouw team.

Wat wij vragen

  • Een afgeronde MBO Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig
  • Ervaring in een leidinggevende rol binnen een productie-omgeving. Ervaring in een cleanroom is een pré.
  • Woonachtig in de buurt van Heerde.
  • Goede automatiseringskennis (ERP-Systemen en Microsoft office programma’s).
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Enige kennis van Duits en/of Engels is een pre.

Wie ben jij?

Je bent een aanpakker die houdt van orde en netheid, zeer nauwkeurig werkt en positief-kritisch is. Je gaat planmatig te werk maar hebt ook de flexibiliteit om soepel in te kunnen spelen op onverwachte situaties. Je kunt goed overzicht houden zonder belangrijke details over het hoofd te zien. Eventuele problemen benader je positief en je kijkt continu naar mogelijkheden om efficiency, kwaliteit en werkplezier te verbeteren. 

Jouw procesmatige manier van denken komt van pas bij het opstellen en verbeteren van protocollen, procedures en werkomschrijvingen. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je bent het gewend netjes en gedisciplineerd te werken.

Leidinggeven doe je op daadkrachtige, ontspannen wijze en je hebt een natuurlijk overwicht, zonder overheersend te zijn. Jouw prioriteit is dat het werk volgens de juiste richtlijnen en op efficiënte wijze gedaan wordt, met behoud van een positieve werksfeer. In de omgang met jouw team ben je in staat jouw communicatiestijl af te stemmen op de persoon met wie je te maken hebt. 

Werken bij Hegin Metalfinishing B.V.

Hegin Metalfinishing b.v. in Heerde is dé specialist als het gaat om het adviseren en het uitvoeren van oppervlaktebehandelingen zoals anodiseren, elektrolytisch polijsten en chemisch vernikkelen. Ook hebben zij zich gespecialiseerd in het cleanroom verpakken van producten. Met meer dan zestig jaar ervaring biedt Hegin altijd de beste oplossing. Onze processen zijn van hoge kwaliteit en klanten ervaren een excellente service.

Klanten bevinden zich in de machinebouw, elektrotechnische industrie, medische industrie, voedings- en levensmiddelenindustrie, procesindustrie, olie- en gasindustrie en semiconductor productie. 

Hegin is hét adres voor alle metaaloppervlaktebehandelingen; volledig verzorgd van ontvangst tot verpakking, verzending en transport. 

Bij Hegin werken betekent werken binnen een gezond bedrijf, met een fijn team van gezellige en enthousiaste collega’s. Hegin is een bedrijf dat geeft om de gezondheid van medewerkers en faciliteert dit door bijvoorbeeld fruit op het werk.

Naast een leuk en gezellig team van collega’s en een fijne werksfeer, bieden we jou:

  • Een goed salaris conform de CAO Kleinmetaal
  • 25 Vakantiedagen
  • Overwerkvergoeding
  • Opleidingsbudget
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse 

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, mail je motivatie en CV dan aan: PO@hegin.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Peter van der Vecht (Algemeen Directeur) of Maureen Houtman (Manager Finance /HRM)