Over ons

Maak kennis met Hegin

Hegin Metalfinishing b.v. is dé specialist als het gaat om het adviseren en het uitvoeren van oppervlaktebehandelingen zoals anodiseren, elektrolytisch polijsten en chemisch vernikkelen. Met meer dan zestig jaar ervaring bieden wij altijd de beste oplossing. Onze processen zijn van hoge kwaliteit en klanten ervaren een excellente service.

De doelstellingen waarvoor wij dagelijks gaan en staan:

  • Hét adres zijn voor alle metaaloppervlaktebehandelingen; volledig verzorgd van ontvangst tot verpakking, verzending en transport.
  • In alle behandelingsfasen zicht hebben op de voortgang door middel van een uitstekend informatiesysteem; nakomen van leveringsafspraken en korte doorlooptijden.
  • Pro-actief meedenken met onze opdrachtgevers over de best toepasbare oppervlaktebehandeling en eventuele constructieve aanpassingen, zodat het beste resultaat wordt verkregen.
  • Volwaardig deel uitmaken van de toeleveringsketen op basis van vakbekwaamheid, procesbeheersing en kwaliteitsbewustzijn.
  • Zorg hebben voor onze medewerkers, het milieu en de omgeving waarin we wonen en werken.

Om onze doelstellingen te realiseren vinden we goede en deskundige medewerkers essentieel. Evenals aandacht voor opleidingen, adequate investeringen in bedrijfsmiddelen, tijdige inschakeling van professionals om nieuwe technieken en werkwijzen te implementeren, een goed onderhouden kwaliteitssysteem (ISO 9001:2015) en voortdurende procesbewaking. Kortom: Voor metaaloppervlaktebehandelingen gaat u naar Hegin Metalfinishing.

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken medewerkers. Ieder met een eigen specialisme. Door intensieve samenwerking en de korte communicatielijnen binnen onze organisatie versterken wij elkaar. Ons gezamenlijke doel is altijd de beste oplossing te vinden voor onze opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis en expertise in huis om u optimaal te adviseren. Graag stellen wij ons aan u voor!