Introductie nieuwe algemeen directeur

Introductie nieuwe algemeen directeur

We zijn verheugd u de aanstelling van een nieuwe algemeen directeur voor Hegin MetalFinishing BV te kunnen melden.

Sinds 20 september is bij ons in dienst de heer Peter van der Vecht.

Peter heeft opleidingen MTS/HTS- Werktuigbouw met specialisatie-Productietechniek/Bedrijfskunde en heeft op veel plaatsen ervaring opgedaan. Een van de ervaringen is het geven van leiding aan een  galvanische afdeling, hierdoor heeft hij al kennis van ons vakgebied.

Daarbuiten heeft hij ook aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van onder meer logistiek en Lean Six Sigma.

Dit is ons inziens goed passend bij de uitdagingen, waarvoor Hegin MetalFinishing zich momenteel geplaatst ziet: veel capaciteitsvraag en verder voortschrijdende klanteisen.

De afgelopen maand heeft Peter zich gericht op het leren kennen van de organisatie en een eerste deel van onze klanten. De komende periode volgt het verder inwerken in de materie, daarbij zal hij ondersteund worden door Kees Hoogink en de leden van het MT.

Kees Hoogink zal zich nog bezig houden met de offertes, technische ondersteuning, kennisoverdracht en nieuwe projecten.

Wij hebben er alle vertrouwen in, dat we met de aanstelling van Peter, verder werken aan de continuïteit en uitbouw van Hegin Metalfinishing BV, die we hebben ingezet met de overname door de BESQ-group.

Wilt u alvast kennismaken dan kan dat op de Precisiebeurs 2021. Via deze link kunt u uw gratis bezoek registreren. Daarnaast is Peter bereikbaar op onderstaand telefoonnummer of via email: p.vdvecht@hegin.nl.

Mochten er over bovenstaande vragen zijn, dan zullen wij die uiteraard graag beantwoorden.