Hoera! Erik viert zijn 40-jarig jubileum bij Hegin!

Hoera! Erik viert zijn 40-jarig jubileum bij Hegin!

Dit feit werd natuurlijk gevierd met een versierde afdeling, gebak bij de koffie en een feestelijk etentje later deze maand.

In januari 1984 startte Erik zijn loopbaan bij Hegin als medewerker productie. Door zijn toewijding groeide hij door tot voorman chemisch nikkel en momenteel schittert hij op de "ECP speciaal" lijn. Erik richt zich nu op een hoogwaardig gespecialiseerd vakgebied.

Het feit dat Erik vier decennia aan onze organisatie verbonden is, getuigt niet alleen van zijn vakmanschap, maar ook van de sterke band die binnen Hegin heerst. We zijn trots op het feit dat medewerkers zoals Erik, met hun toewijding en loyaliteit, het hart van onze organisatie vormen.

Erik, naast je toewijding en vakmanschap, danken we je ook voor het getuige zijn van de ontwikkeling van Hegin gedurende deze jaren en het omarmen van alle veranderingen. Je inzet heeft niet alleen bijgedragen aan het succes van Hegin, maar ook aan het voldoen aan de steeds strenger wordende normen op het gebied van precisie en milieubewustzijn.

Gefeliciteerd, Erik, met dit indrukwekkende jubileum en we kijken uit naar nog vele succesvolle jaren samen!